• Ново
Набор от Края на Ножовете с ЦПУ, 3,175 mm/1/8 Добра Твърдост CNC Фрези с волфрамов Карбид 5 бр. Здрав за металорежещи Машини с ЦПУ за Рязане на Акрил за Рязане на масивна Дър?

Набор от Края на Ножовете с ЦПУ, 3,175 mm/1/8 Добра Твърдост CNC Фрези с волфрамов Карбид 5 бр. Здрав за металорежещи Машини с

BGN 15.52

Този набор от края на ножовете е изработен от висококачествен волфрамов карбид за добра твърдост, а cutting edge доста остра.В този котел от общо 5 броя от края на ножовете, които биха били отличен заместител.Обикновено тези крайни ножове се използват за рязане на акрил, PVC, МДФ, плотностных плочи, дърво и много други меки материали. cutting edge 1/8 инча и стандартен диаметър джолан 1/8 инча са подходящи за много фрезоване, на машини или на машини с ЦПУ.Торцевая машина с една канавкой и рязане на кант ще получават най повърхност и почистване от стружки.Описание : Това е набор от края на ножовете с една канавкой, използвани в промишлени фрезеровании.Той се различава от сондажни длета на прилагането, геометрия и производство.Края мелници с една канавкой се използват за отлично отстраняване на стружки при высокоскоростном фрезеровании.Тези крайни ножове са изработени от волфрамов карбид, който издържа на много повече топлина и при това се запазва добра твърдост.Характеристики : Този набор от края на ножовете е изработен от висококачествен волфрамов карбид за добра твърдост, а cutting edge доста остра. cutting edge 1/8 инча и стандартен диаметър джолан 1/8 инча са подходящи за много фрезоване, на машини или на машини с ЦПУ.Торцевая машина с една канавкой и рязане на кант ще получават най повърхност и почистване от стружки.В този котел от общо 5 броя от края на ножовете, които биха били отличен заместител.Обикновено тези крайни ножове се използват за рязане на акрил, PVC, МДФ, плотностных плочи, дърво и много други меки материали.Технически характеристики : Материал : волфрам карбид cutting edge Dia. : 3.175 мм(1/8") Канавка : 1 Shank Dia. : 3.175 мм (1/8")Дължина на рязане край : 12 мм(0.47") Обща дължина : прибл. 38 мм(1.49") Рязане на : акрил, PVC, МДФ, плотностная дъска, дърво и т.н., Количество : 5 бр.

Подробности

Избор на клиенти