• Ново
Електронна четка за зъби, Smart Зъб Brush Health Care Equipment ABS Material Акумулаторна с Четырехслойной Силиконовата U-образна Глава Четка за здравето(син)

Електронна четка за зъби, Smart Зъб Brush Health Care Equipment ABS Material Акумулаторна с Четырехслойной Силиконовата U-образна

BGN 39.20

【ПОЧИСТВАНЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ】Четырехслойная U-образна глава на четка, която може да чисти се във всички посоки, може дълбоко да проникне между вътрешните зъби, без да оставят следи храна, и внимателно почистен, без да им липсват. Четырехслойная U-образна глава на четка, която може да чисти се във всички посоки, може дълбоко да проникне между вътрешните зъби, без да оставят следи храна, и внимателно почиствани без промаха4.Как да използвате : Натиснете веднъж за режим на готовност, натиснете още веднъж, за да активирате.0in Weight : approx. 108 г / 3,8 унции кръст Бод Пакет Списък : 1 х Електрическа четка за щетка1 x Manual1 x кабел за зареждане кабель1 x Корона на четка за зъби.Параметри : Тип на продукта : Умна, паста за щеткаматериал : abs Номинално напрежение : 5 v Номинална мощност : 5 W Номинален ток : 250 Мабатарея Капацитет : 300 mah 18650 литиево-йонна батерия (батерията в пакет)Размер на продукта : approx. С ниво на защита IPX7, той може да бъде ефективно водоустойчив, може да се мие директно, без да се тревожи, може да се използва за къпане на бебето, безопасно и сигурно. Висококачествен материал ABS, издръжлив, лек и преносим, може да се използва лесно в различни ситуации, не заема допълнително място. 【Дълъг живот на БАТЕРИЯТА】Оборудван с литиева батерия 300m Ah 18650, той може лесно да бъде заредена и има дълъг срок на служба на батерията, което може да удължи времето на използване. Оборудван с литиева батерия 300m Ah 18650, тя може да бъде лесно се зарежда и има дълъг срок на служба на батерията, което може да удължи времето на използване. 【ЛЕК И ПРЕНОСИМ】Висококачествен материал ABS, издръжлив, лек и преносим, може да се използва лесно в различни ситуации, не заема допълнително място.Функция : 1.

Подробности

Item Type:
Smart Toothbrush
Material:
ABS
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
5W
Rated Current:
250mA
Battery Capacity:
300mAh 18650 Lithium Battery (Battery Included)
Product Size:
Approx. 9.2x5x5cm / 3.6x2.0x2.0in
Weight:
Approx. 108g / 3.8oz
Package List:
1 x Electric Toothbrush :
1 x Manual :
1 x Charging Cable :
1 x Toothbrush Head :

Избор на клиенти