• Ново
Детски нокторезачки, Сладък Карикатура Форма Baby Nail Комплект за Грижа за ноктите на бебето(Карикатура на вентилатора)

Детски нокторезачки, Сладък Карикатура Форма Baby Nail Комплект за Грижа за ноктите на бебето(Карикатура на вентилатора)

BGN 9.19

[Идеален подарък] Този комплект детски клещи за нокти също е добра идея за подарък за нови малки деца и опитни родители, те ще го харесат. [Ергономичен дизайн] Ергономична дръжка за всеки компонент може да осигури по-здраво сцепление и по-добър контрол по време на употреба, да донесе голямо удобство. [Сладък външен вид] Unqiue и приятен дизайн ще донесе на вас и вашите деца неограничено забавление, много подходящ за новородени и деца. [Пълен набор от инструменти], Можете да получите ножица за нокти, пинсети, нокторезачки, пилочку за нокти и кутия за съхранение, които са много удобни за използване и съхранение. [Безопасен здрав] е Изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана, със здрав и красив дизайн, децата могат да го използвате с доверие.Цвят : Cartoony фен.

Подробности

Item Type:
 Nail Clippers Kit
Material:
ABS, Stainless Steel
Weight:
Approx. 125g / 4.4oz
Package List:
1 x Nail Clippers :
1 x Tweezers :
1 x Nail Scissors  :
1 x Nail File :
1 x Storage Box :

Избор на клиенти